VIBRAC

Skille-Lehikoinen Vibroakustisen terapian koulutus- ja tutkimuskeskus

Vibroakustisen terapian koulutus- ja tutkimuskeskuksen VIBRAC:n tarkoituksena on toimia matalataajuisen äänivärähtelyhoidon koulutukseen, kehittämiseen ja tutkimukseen liittyvän toiminnan kokoajana ja suunnittelijana. Keskuksen toiminta on kansainvälistä.

Keskusta hallinnoi Eino Roiha -säätiö ja käytännön toiminnasta vastaa johtoryhmä (Executive Board), jonka muodostavat FT Esa Ala-Ruona, FT Marko Punkanen, koordinaattori Elsa Campbell ja toiminnanjohtaja Jouni Kettunen.

Johtoryhmä valitsee ja nimeää toiminnan kannalta tarkoituksenmukaisen ohjausryhmän (Advisory Board). Ohjauksen ydinryhmän (Core Group) muodostavat johtoryhmän lisäksi jäsenet: Olav Skille (NOR) ja prof. MD Ralph Spintge (GER).

Ohjausryhmään kuuluvat Skillen ja Spintgen lisäksi prof. PhD Richard Shusterman (USA), prof. PhD Lee Bartel (CAN), PhD Eha Rüütel (EST), PhD Ana Katusic (CRO) ja prof. PhD Heidi Ahonen (CAN).

Keskuksella on lisäksi tieteellinen neuvonantajaryhmä, johon kuuluvat professori, PhD Joanne Loewy (USA) ja PhD, tutkija, psykologi Teppo Särkämö (FIN).

Yhteystiedot
VIBRAC
Skille-Lehikoinen
Vibroakustisen terapian koulutus- ja tutkimuskeskus
Eino Roiha säätiö
Jyväskylä
PL 35 (M), 40014 Jyväskylän yliopisto

Koordinaattori
Elsa Campbell
s-posti: elsa.campbell@vibrac.fi
p. +358 405451197

Toiminnanjohtaja
Jouni Kettunen
s-posti: jouni.kettunen@ers.fi
p. +35850 4419787